Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

🌸 Een rooskleurig 2024🪷
Terugblik 2023
Het was voor mij een roerig jaar waarin ik mijn vader heb verloren. Nog steeds voel ik hem om mij heen en dat gevoel houd ik natuurlijk zo lang mogelijk vast.
Mijn massages hebben mij veel afleiding gegeven en ik ben dankbaar voor alle fijne en positieve energie die ik de mensen om mij heen kan meegeven.
Dit jaar stond in het teken van loslaten, maar ook weer nieuwe energie vinden. Ik heb mij verdiept in kruiden uit de natuur en de verwerking ervan (fytotherapie) en in het voorjaar wil ik dit verder uitdiepen en iedereen nog meer voorzien van tips en tricks. Ook kwam de cursus metamorfose massage op mijn pad. Door middel van lichte aanrakingen op de voeten, handen en het hoofd, komt je bewustwordingsproces op gang. Deze zorgt voor diepe ontspanning, geeft inzichten in blokkades en zorgt weer voor nieuwe energie. Mocht je meer informatie willen over deze massage, stuur mij een berichtje.
 
Vooruitblik 2024
Naast de verdieping in de kruiden staan voor mij ook 2 ademsessies op het programma. Ik merk dat we vaak te hoog ademhalen en dat een goede ademhaling belangrijk is. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen en hoop dit te kunnen integreren in mijn praktijk.
Verder sta ik open voor nieuwe cursussen en nieuwe technieken. Ik ga kijken wat er in 2024 op mijn pad komt.

Ingang praktijk
De ingang van de praktijk is voorlopig via het garagepad, begane grond. Ik wil kijken of dit praktischer is. Mochten de lamellen helemaal dicht zijn, kan je even op het raam kloppen en anders toch even naar de voordeur lopen en aanbellen. 

 
Tarieven 2024
De tarieven gaan in 2024 met een paar euro omhoog in verband met de inflatie. De actuele tarieven kun je terugvinden via deze link. 
Betalingen vinden plaats per tikkie of contant (liefst gepast).
 
2024
Vanaf 8 januari a.s. start ik met nieuwe energie. Er zijn nog een aantal plekjes vrij in januari. Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur me een berichtje via whats app dan plan ik je in. Heb je nog andere vragen of wil je wat meer informatie over bepaalde massages, neem dat even contact met me op via whats app of via ingebleeker@gmail.com
Ik wens jullie een fijne jaarwisseling, hele goede gezondheid, een jaar vol liefde, warmte en geluk.
 
Tot in het nieuwe jaar,
Warme groet,
 
 
Inge
Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532

www.ingebleeker.nl

Een bloeiend Nieuwjaar 🌷

Allereerst de beste wensen voor 2023! Dat het maar een mooi jaar mag worden met alles erop en eraan. Alleen het weer moet nog wel een beetje meewerken. 

Terugblik 2022
2022 startte met een lockdown, maar daarna heb ik doorgaans kunnen masseren en met veel plezier nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Verder heb ik mij het afgelopen jaar verdiept in de psoas. Deze spier verbindt de romp met de benen. Door het vele zitten maar ook door het trainen van je buikspieren kan de psoas verkorten waardoor er klachten kunnen ontstaan in de onderrug, heupen de ingewanden. Daarnaast wordt deze spier ook wel ‘de spier van de ziel’ genoemd, daar je ook veel emoties kan vasthouden in je buik. Door massage kun je je psoas spier lang, ontspannen en zacht houden waarmee je fysieke en emotionele klachten voor kunt zijn of kunt verhelpen. Ook bepaalde yoga houdingen kunnen de psoas veerkrachtig houden. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je mij een berichtje sturen.
 
Balans
Door de toenemende drukte in de praktijk probeer ik daar waar nodig de balans te bewaken. Ik werk in principe alle dagen, maar maandag probeer ik zoveel mogelijk vrij te houden en af en toe de vrijdag. s Avonds en in het weekend is de praktijk gesloten.
 
Tariefwijziging
In het nieuwe jaar heb ik de tarieven met een paar euro moeten verhogen in verband met de inflatie. Deze wijzigingen zijn terug te vinden op http://www.ingebleeker.nl/tarieven/
Betalingen vinden plaats per tikkie of contant (liefst gepast).
 
2023
Op dit moment is de praktijk nog gesloten. Volgende week gaat de praktijk weer open en ga ik opgeladen de eerste massages geven. Januari is in principe al vol. Maar af en toe valt er iemand uit, dus een plekje op de wachtlijst kan altijd.
Ik kijk uit om jullie weer te mogen begroeten. We gaan er een mooi jaar van maken met nieuwe inzichten, bewustwording maar bovenal veel ontspanning.
 
Tot gauw,
 
warme groet,
 
Inge Bleeker
Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Kerst 2021

We begonnen dit jaar met een lockdown en we eindigen er ook mee. Het jaar is werkelijk omgevlogen. Veel nieuwe en oude trouwe klanten wisten gelukkig ook tijdens deze pandemie mijn praktijk te vinden. Ik ben blij dat ik ondanks de maatregelen veel behandelingen kon geven. Nu geniet ik van mijn vakantie en hoop 10 januari a.s. weer te starten.

Nieuws
Corona blijft ons achtervolgen en deze week kregen we te horen dat contactberoepen hun deuren weer tijdelijk moeten sluiten. Een dag later kreeg ik een mail van mijn branchevereniging dat als je klachtgerichte behandelingen geeft je vooralsnog door kan blijven masseren. Dus goed nieuws voor de klanten die voor 14 januari 2022 geboekt hebben en fysieke of mentale klachten hebben, deze massages kan ik alsnog door laten gaan. Ik zal tegen die tijd contact opnemen met degene die een afspraak hebben staan.

Vooruitblik
Er staat een nieuwe cursus op mijn lijstje. Binnenkort ga ik mij nog meer verdiepen in de meridianen en de energieblokkades. Ook wil ik kijken of er interesse is voor chakra behandelingen. Deze worden aangeboden in combinatie met een holistische massage. Verder ga ik de cadeaubonnen aanpassen en vernieuwen. Alle tips zijn welkom. Hoe ziet jouw favoriete cadeaubon eruit? En als extraatje wil ik de hotstone massage in een aangepaste vorm gaan aanbieden. Hou mijn website dus goed in de gaten voor alle nieuwe behandelingen. Maar de oude vertrouwde behandelingen blijven natuurlijk bestaan, denk hierbij o.a. aan de (holistische) triggerpointmassage en de voetmassage.

Mocht je een afspraak willen maken; er zijn nog enkele plekjes vrij in januari. In februari is nog volop ruimte.

Social media
Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates, nieuws rondom de praktijk en handige gezondheidstips dan zou ik het leuk vinden als je me volgt via facebook of via instagram. En natuurlijk zijn aanbevelingen altijd van harte welkom.

Prijswijziging
Last but not least, per 1 januari zal er een prijswijziging plaatsvinden. Check voor meer informatie mijn website op http://www.ingebleeker.nl/tarieven/ Daar staan alle massages en nieuwe tarieven vermeld.

Rest mij nog iedereen hele fijne feestdagen toe te wensen met veel warmte en geluk en natuurlijk heel veel gezondheid voor het nieuwe jaar. Zorg goed voor elkaar, maar ook voor jezelf. Tot gauw in het nieuwe jaar.

Warme groet,

Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Kerst 2020

Lieve allemaal,

🌲🕊Via deze weg wens ik jullie een fijne kerst toe ondanks de sobere regels. Gelukkig mogen we nog steeds naar buiten en in kleine getalen op bezoek bij dierbaren.

Ik kijk ernaar uit om mijn praktijk weer te openen in het nieuwe jaar en dat alles weer wat rustiger is en onder controle. Ik heb er vertrouwen in dat er passende oplossingen gaan komen en dat we kunnen kiezen wat het beste bij ons past.

Voor nu hele fijne dagen en hele goede gezondheid voor 2021 en ik zie jullie gauw weer in het nieuwe jaar, een jaar met nieuwe kansen!

Note: Ik zal in het begin van het nieuwe jaar contact opnemen met diegene die een afspraak gepland hadden staan voor 19 januari a.s. of als je nu al een afspraak wil plannen, dat kan natuurlijk altijd. Stuur me een appje of een mail naar ingebleeker@gmail.com

Veel liefs,
Inge Bleeker
Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Herfst 2019
(november 2019)

foto: Annemijn Bleeker

Warme olie
Het jaar vliegt voorbij, bladeren vallen overal neer en nog even we gaan de sneeuw tegemoet. In de praktijkruimte wordt flink gestookt en de massagetafel is lekker verwarmd. Ook zal ik op aanvraag weer met warme olie masseren. Geef het even van te voren aan, dan zorg ik dat een fles warme olie klaarstaat.

Cursus
In de week van 25 november a.s. ben ik 2 dagen gesloten in verband met cursus. Het gaat hier om een onderdeel van de Ayurvedische massages uit India. Ik laat me verrassen wat de cursus precies inhoudt, na 29 november weten jullie meer en ik ook.. 😉

Massagebon / Kadobon
In verband met mijn 5 jarig jubileum, geldt op alle kadobonnen een korting van 10%, geldig t/m 31 december 2019. Deze actie is alleen geldig met de code: bbb2019. Bestel op tijd je kadobon, dan zorg ik dat deze leuk verpakt wordt in een kadotasje.

Facebook
Wil je me nog volgen op facebook en op de hoogte blijven van de laatste acties en nieuwtjes? Dat kan! Bijgaand het adres: https://www.facebook.com/massage.ingebleeker. Je mag me natuurlijk ook op Instagram volgen, maar daar komen meer foto’s voorbij: https://www.instagram.com/ingebleeker.nl/

Kerstvakantie gesloten
Vanaf maandag 23 december 2019 is de praktijk gesloten. Vanaf maandag 6 januari 2020 start ik weer en gaan we vast een heel mooi jaar tegemoet. Aan het jaartal zelf zal het niet liggen.
Wil je dit jaar nog een afspraak boeken, wacht niet te lang. Er zijn nog een aantal plekken overdag, maar de avonden zitten al vol.

Ik wens jullie een fijne week toe en ik hoor dat we het niet droog gaan houden, dus voorzichtig onderweg.

Warme groet,

Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Summer time
(juni 2019)

. Jubileum
. Nieuwe massage
. Cremes en oliën
. Vakantieperiode

Het is alweer even geleden dat ik jullie heb geïnformeerd over het reilen en zeilen rondom mijn massagepraktijk. Ik ben volop in beweging en soms schiet een nieuwsbrief versturen hierbij in. Hoog tijd dus voor een korte update.
In oktober bestaat BB&B vijf jaar en dat wil ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er staan een aantal leuke acties op het programma. Mocht je niks willen missen, dan raad ik je aan om mijn facebook pagina te liken, dan ben je in ieder geval meteen op de hoogte. https://www.facebook.com/massage.ingebleeker/

Nieuwe massage
Eind volgende maand ga ik een cursus volgen rondom de triggerpoints. Dit heeft altijd al mijn interesse gehad. Na de zomervakantie zal ik dit in praktijk gaan brengen en dit ook combineren met de stoelmassages die ik geef op de werkvloer.

Cremes & oliën
Mijn voorraad sportbalsem Fit is weer aangevuld. Deze is o.a. goed voor: sportblessures, artritis, gewrichtspijn, schouderpijn, slijmbeursontsteking, peesontsteking, carpaal tunnelsyndroom en fibromyalgiepijnen. Deze tube (100 ml) is bij mij te verkrijgen voor 15,75 euro. Daarnaast heb ik de heerlijke geurende gezichtscrème te koop voor 14,95 euro. Deze is handgemaakt met allemaal natuurlijke ingrediënten (met oa. lavendel, geranium, vitamine E). Laat me even weten of ik een van deze producten moet reserveren voor je. Mailen kan naar: ingebleeker@gmail.com

De vakantie staat voor de deur
Nog even en dan breekt de zomervakantie aan. Heb je al plannen? Wil je nog even ontspannen voordat de vakantie begint, dan is een ontspanningsmassage wellicht een goed idee. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf 18 juli t/m 23 augustus gesloten ben. De avonden zijn vrij snel vol, maar overdag heb ik nog ruimte. Laat even weten welke dag en tijdstip het beste uitkomt, dan plan ik een afspraak in. Mailen kan naar: ingebleeker@gmail.com

Ik wens jullie alvast een fijne zomerperiode toe en wellicht tot gauw,

Warme groet,

Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Herfst Vibes
(oktober 2018)

De zomerperiode is al heel ver achter ons, maar wát hebben we een mooie zomer gehad. Iets waar we nog heel lang op kunnen teren. Of toch niet? Ben je alweer toe aan vakantie en voel je je gestrest en moe door de omslag van het weer? Dan is een massage wellicht een goed idee om weer even een oppepper te krijgen.

Warmte
De nazomer is begonnen en dat voel je goed. Het zonnetje is overdag nog krachtig maar savonds en snachts koelt het gauw af. In de massagepraktijk staat de kachel lekker te branden en de massagetafel is aangenaam warm. Ook zal ik deze winter af en toe massages gaan aanbieden met warme oliën. Tevens ga ik een paar nieuwe oliën introduceren met oa. gember en cedarwood, iets wat mooi past in dit koude jaargetijde.

Hotstone massage
De hotstone massage is natuurlijk ook populair in het najaar. De stenen heb ik onlangs opgeladen in de volle maan en dus klaar voor de volgende massage. Deze stenen geven dan extra warmte en energie tijdens de massage. De hotstone massage wordt aangeboden voor 52,00 euro voor 60 minuten.


Producten
Velen van jullie hebben al kennisgemaakt met de sportbalsem van Fit (15,75 euro per tube 100ml). Daarnaast verkoop ik ook een dag/nachtcreme (14,95 per 60 ml) die de huid goed voedt. In deze crème zit shea butter, kokosolie, vitamine E en etherische oliën die kalmerend werken, antiverouderend en de hormoonbalans stabiliseren. Mocht je interesse hebben in 1 van deze producten, stuur dan een mailtje naar ingebleeker@gmail.com

Facebook
Heb je mijn facebook pagina al geliked? Hier geef ik doorgaans (holistische) gezondheidtips en interessante feiten over het lichaam. Je blijft dan ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes over mijn massagepraktijk https://www.facebook.com/massage.ingebleeker/ Alvast bedankt voor je like!

Kadobonnen
Voordat je het weet, zitten we alweer midden in de feestdagen. In Almere waren ze al kerstverlichting aan het ophangen. De dagen worden korter en de klok is nog niet eens verzet (achteruit 😉 ) Wil je een kadobon geven, klik even op de link, dan zie je hoe en wat. Een kadobon is verkrijgbaar vanaf elk bedrag; een uur massage kost 47,00 euro. Dit tarief is geldig tot 1 jan. 2019 http://www.ingebleeker.nl/massage-kadobon/

Praktische tips
Hou rekening bij het boeken van een massage dat de avonden vrij snel volzitten. Overdag is er wel meer ruimte. En als je met de auto komt, is er ‘s avonds wat minder parkeerruimte. Om de hoek is altijd wel plek. En als je met de fiets komt, kan je de fiets eventueel ook in de tuin zetten. Wel zo handig.

Ik heb denk ik jullie weer voldoende informatie gegeven over het een en ander, mocht je toch nog vragen hebben dat kan altijd! Mail dan naar ingebleeker@gmail.com ook als je een massage wil boeken.

Ik wens jullie alvast een fijne herfst toe!

Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

OntstressszzzZEN
(juni 2018)

Nog even en dan is het voor veel mensen zomervakantie. Maar om alle werkzaamheden af te krijgen, moet er nog veel gebeuren. Mijn tip is om toch af en toe even een streep te zetten in de agenda om even ‘niets’ te doen ook al is dat moeilijk. Even het hoofd leegmaken, ontspanning zoeken, doen wat je echt leuk vindt. Afgelopen half jaar ben ik gestart met yin yoga, mijn favoriete vorm van yoga. Je ligt of zit lang in bepaalde houdingen. In het begin voel je de stretch en misschien de weerstand maar langzaam voel je de ontspanning in het lichaam komen en kan je je helemaal overgeven. Het geeft me heel veel rust. Heb je interesse? Mail me, ik weet een aantal yogascholen die goed zijn aangeschreven en waar deze vorm van yoga wordt gegeven.

Stoelmassages op locatie
Inmiddels geef ik met heel veel plezier 1 x in de maand bedrijfsstoelmassages. Deze stoelmassages werken activerend en ontspannend tegelijk. Het uiteindelijke doel is om ziekteverzuim tegen te gaan. Ik krijg positieve feedback van de collega’s op kantoor en ze kijken uit naar de volgende keer. En daar doe ik het voor! Voor meer info, mail naar:
ingebleeker@gmail.com

Dag en nachtcrème
Sinds kort is bij BB&B ook dagcrème te verkrijgen op natuurlijke basis (handmade). Dus geen kunstmatige toevoegingen. De crème voedt de huid, zorgt voor een gezonde glans en uitstraling. Sommigen vinden het prettiger om de crème s ’nachts te gebruiken daar deze langzaam intrekt. De etherische oliën van DōTERRA die eraan toegevoegd worden, zorgen voor een fijne geur, balans, ontspanning en werkt tegen rimpelvorming. Wil je een potje bestellen, ( 60 ml a 14,95) mail dan naar ingebleeker@gmail.com

Fit sportbalsem
De populaire Fit sportbalsem tubes zijn natuurlijk ook nog steeds verkrijgbaar (100 ml a 15,75). Wil je er een reserveren, mail dan naar ingebleeker@gmail.com

Facebook
Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes van BB&B en (holistische) gezondheidstips te ontvangen? Geef dan een like op mijn zakelijke facebookpagina: https://www.facebook.com/massage.ingebleeker/

Vakantie
Tot slot, de vakantie komt eraan. In juni zijn nog een aantal plekjes open voor een massage. Woensdag 4 juli is de laatste dag dat ik werk. BB&B is gesloten van 5 juli t/m 23 augustus 2018. Ik wens jullie alvast een fijne vakantie toe; een aantal van jullie zie ik nog deze maand en anders zie ik jullie gauw weer terug na de vakantie. Alvast een afspraak inplannen kan altijd!

Warme groet,
Inge

Laat de lente maar komen..
(januari 2018)

Nog nooit hebben we zo verlangd naar de lente. De winter was heel somber, maar voordat we het weten, zitten we straks heerlijk op ons balkon of in de tuin de voorjaarsgeuren op te snuiven of te luisteren naar die prachtige vogelgeluiden. Ondertussen is er genoeg werk in en om mijn ‘winkel’. Leuk om te merken dat via via en mond op mond reclame de weg naar mijn praktijk steeds makkelijker wordt gevonden. Ook via internet en google maps krijg ik contact met nieuwe klanten. Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor. Zo kan ik met heel veel plezier mijn werk/passie blijven uitvoeren.
In deze Nieuwsbrief de 1e van 2018 staan enkele nieuwtjes. Ik zal het kort houden. 😉

Workshop handmassage 8 februari
Deze workshop zit nagenoeg al vol, nog een enkel plekje en anders is er nog de mogelijkheid om op de reservelijst te komen.
De volgende workshops vinden plaatsen op aanvraag. Mocht je zelf met een groepje deze workshop willen volgen, minimaal 4 dames, maximaal 8, dan plannen we een datum, dan kan de workshop plaatsvinden.

Valentijnsdag 14 februari
Natuurlijk heb ik het leukste valentijnskado voor jullie klaarliggen. Laat een hint achter bij je geliefde of wil je je moeder of dochter verrassen? Dan is een massagekadobon altijd een goed idee. De bonnen zijn voor elk bedrag verkrijgbaar. Ik doe ze in een leuk kadotasje en het genieten kan alvast beginnen. http://www.ingebleeker.nl/massage-kadobon/

Per 1 maart nieuwe tarieven
Check mijn website voor de nieuwe tarieven. In februari kan je nog gebruik maken van de introductie-aanbieding, dus wees er snel bij.
Boek je afspraak on-line of via de app dan plan ik de afspraak deze maand nog in.
www.ingebleeker.nl, ingebleeker@gmail.com of 06-28975532

Aanbevelingen
Op mijn website staat een kopje met aanbevelingen. Voor dít jaar kan ik er natuurlijk een paar nieuwe gebruiken. Ben je tevreden over mijn behandelingen? Dan kan je mij helpen door een appje of email te sturen met een paar woorden van waardering. Ik zorg dat het dan op mijn website komt. http://www.ingebleeker.nl/aanbevelingen/

Daarnaast heb ik nog enkele tubes FIT sportbalsem op voorraad. Laat me even weten of ik er een moet reserveren. De tubes mogen voor de oude prijs weg: 13,95 euro. Vanaf 1 maart a.s. zullen deze tubes in prijs stijgen vanwege de hogere btw die ze in rekening hebben gebracht.

Ik wens je nog een fijne relaxte zondag en wellicht tot gauw in mijn praktijk.

Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance | BB&B
Gerard Doustraat 7
1318 GX ALMERE
tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl

Herfst 
‘FALL’ in love
(oktober 2017)


De herfst is begonnen en dat is duidelijk te merken. Mijn zomervakantiegevoelens zijn al helemaal weggevaagd. Gelukkig heb ik de foto's nog en kan ik me weer helemaal storten op mijn praktijk.
Mijn nieuwe massagetafel is al flink in gebruik genomen, ik kan de hoogte helemaal automatisch regelen en op koude dagen is de tafel natuurlijk nog steeds verwarmd.
Wat staat er op mijn actielijst de komende tijd? Hieronder een kleine opsomming.

Fietsevenement Dwars door Tussen de Vaarten zaterdag 7 oktober as
Waarschijnlijk heb je het al voorbij zien komen op Facebook. Dit fietsevenement (op zaterdag 7 okt.) is al een paar keer georganiseerd door delen van Almere en dit keer is Tussen de Vaarten aan de beurt. De fietstocht komt ook langs mijn huis. Die dag hou ik Open huis en ben ik tevens stempelpost. Daarnaast bied ik een stoelmassage aan tegen een kleine vergoeding. Dus heb je interesse dan kan je je aanmelden op de Facebookpagina Dwars door Almere Tussen de Vaarten. Aanmelden is gratis en het evenement start vanaf 11.00 uur. 

Yogafestival in de Mix op zondag 8 oktober a.s.
Op zondag 8 oktober wordt het yogafestival georganiseerd in de sportschool De Mix in Tussen de Vaarten. Vanaf 10.15 uur start de eerste sessie en deze dag duurt tot 16.30 uur. Je kan je aanmelden bij de receptie. Niet-leden betalen 10,00 en voor leden is het gratis. Ook hier sta ik met mijn massagestoel en intekenlijst. Wil je een bepaalde vorm van yoga uitproberen dan is dit je kans. Je bent van harte welkom!https://www.demix.nl/almere/11-praktische-informatie/949-yoga-festival-2017-info 

Hotstone massage
Het is er echt weer voor! Wat ik al een hele tijd op mijn lijstje had staan, is de hotstone massage. Deze massagevorm ga ik binnenkort aanbieden in mijn praktijk. De basaltstenen die ik gebruik, komen uit een vulkanisch gebied, ze zijn rond en glad van vorm en houden warmte vast. Een bijzondere ervaring en ook heel leuk om te geven. Hou mijn website en facebookpagina in de gaten, dan blijf je altijd op de hoogte.

Workshop handmassage op donderdag 9 november a.s.
Lijkt het je leuk om een handmassage te leren geven? Dat kan op donderdagavond 9 november op 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Gerard Doustraat 7. Kosten zijn 15,00 pp (incl. koffie/thee/lekkers)
Aanmelden kan via: ingebleeker@gmail.com Tijdens deze avond leer je de basishandgrepen. Het is leuk, leerzaam en heel ontspannen. Leuk om iemand mee te nemen! Er is plek voor maximaal 8 dames en er zijn al een aantal aanmeldingen.

Volgens mij heb ik de belangrijkste punten meegenomen in deze brief. Natuurlijk is nog steeds de FIT sportbalsem te koop voor 13,95 en heb ik altijd verschillende kadobonnen op voorraad. Deze worden verpakt in een leuk kadotasje. Leuk om straks te geven met de feestdagen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Stuur even een mailtje naar ingebleeker@gmail.com of bel naar 06-28975532 dan plan ik m voor je in. Fijn weekend en wellicht tot gauw. 

Warme groeten,

Inge Bleeker

Time to relax..
(juni 2017)

Zomertijd... Time flies, we zitten alweer bijna op de helft van het jaar! Ik heb nog zoveel plannen, maar het is ook belangrijk om tussendoor even te ontspannen. In de maanden juni en juli ben ik nog open, daarna is de praktijk gesloten in verband met de vakantieperiode. Maar voor die tijd nog heel veel masseren en evenementen... Leuk! Ik zet de belangrijkste punten even op een rijtje.

Stoelmassage op het broccolifestival zaterdag 10 juni a.s.
Jaarlijks vindt dit gezellige festival voor jong en oud plaats bij Haddock aan het water. Hou je van muziek, yoga, (water)sport, creativiteit, massages, chillen en lekker eten? Dan ben je van harte welkom! Gratis entree! En strippenkaarten zijn te koop voor verschillende activiteiten. 
Vanaf:11.00 tot 23.00 uur. Meer info op www.broccolifestival.nl

Workshop handmassage 15,00 pp
Er zijn inmiddels al heel wat handen gemasseerd en met succes! Door alle enthousiaste berichten, blijf ik de workshops organiseren. Er zijn zelfs dames die wel 2x willen meedoen. Hoe leuk is dat! Kijk op mijn website of op mijn facebookpagina voor de actuele data. De eerstvolgende workshop is 6 juni a.s. Deze is inmiddels al vol. Eerstvolgende workshop is (na de zomervakantie) dinsdag 19 september van 19.30 - 21.30 uur. Aanmelden kan via: ingebleeker@gmail.com Op vrijdagavond 23 juni a.s. geef ik tevens een demonstratie handmassage in de sportschool de MIX in Tussen de Vaarten. Die avond is er een speciale Zumba avond georganiseerd met allerlei activiteiten.

Cuppingmassage
Deze vorm van massage gebruik ik af en toe als ik merk dat er veel afvalstoffen vrijkomen en de spieren nog vastzitten. Ik gebruik voornamelijk moving cupping. De huid wordt met olie ingesmeerd. De cup zuigt zich vacuüm en glijdt makkelijk over de huid.  Het onderliggende weefsel wordt verhoogd, en halverwege de cup ingezogen. Het doel van cupping is om de circulatie te verbeteren, de pijn te verlichten en de afvalstoffen uit het spierweefsel te verwijderen. Ook op cellulitis werkt de cupping heel effectief. Het weefsel is vaak verkleeft en wordt door cupping losgemaakt, in het begin is dit heel gevoelig.

2 nieuwe oliën
Sommigen van jullie hebben al kennisgemaakt met de 2 nieuwe oliën van doterra. Beide oliën hebben gemeen hormonaal evenwicht te bevorderen en tegelijkertijd werkt het ontspannend. Clary sage (moeder natuur noem ik deze) en Ylang ylang, de passiebloem. Alle oliën die ik gebruik zijn zo puur dat ze zelfs ingenomen kunnen worden. Regelmatig worden er leuke (gratis) workshops georganiseerd rondom de oliën in Almere. Laat me weten of je interesse hebt, dan kan ik je aanmelden.

Tube Fit sportbalsem à 13,95 euro
Nog een aantal tubes op voorraad. Deze balsem is goed voor sportblessures, artritis, spierpijn, gewrichtspijn, slijmbeursontsteking, peesontsteking, fibromyalgiepijnen etc. etc. Een hele fijne balsem en goed uitsmeerbaar. Laat me weten of ik een tube moet reserveren voor je.

Kadobonnen
Leuk idee nodig om iemand te verrassen? Massage kadobonnen zijn beschikbaar vanaf elk gewenst bedrag. Ze worden verpakt in een mooi kadotasje. Zie voor meer info: www.ingebleeker.nl/massage-kadobon/ Voor iedereen die een eerste keer kennismaakt met mijn massage geldt een introductie-aanbieding van 39,50 euro incl. BTW voor een uur.

Ik wens jullie een heel fijn pinksterweekend toe en wellicht tot gauw in mijn praktijk.

Zonnige groet,
Inge Bleeker

Nieuwe energie nodig? Dat kan!
(jan. 2017)
***

Januari 2017
BB&B opent vanaf maandag a.s. weer haar deuren. Je bent van harte welkom! De afgelopen weken zijn goed benut met klussen, feestjes vieren, relaxen en administratie dus ik kan er weer tegenaan. Heel veel zin om jullie weer te zien en heel veel zin om te masseren!

Workshop handenmassage 15,00 euro pp
In februari staat er een workshop handenmassage op de agenda! Na het succes van vorige keer, wil ik deze weer op de agenda zetten. Voorlopige data zijn: woensdag 15 februari (sochtends /smiddags) en donderdag 16 februari (savonds). Kosten zijn 15,00 euro incl. koffie/thee/lekkers. Mocht je hier interesse in hebben, stuur mij een mailtje naar ingebleeker@gmail.com dan zet ik je op de lijst. Geef dan ook even aan, wanneer jou het beste uitkomt.

Tarieven 2017
Vanaf januari zijn de tarieven van de verschillende massages iets omhoog gegaan. Wil je zien welke massages ik aanbied en welke tarieven daarbij horen, klik dan op de volgende link voor de laatste informatie:
http://www.ingebleeker.nl/tarieven/

Tube Fit balsem 13,95 euro
De voorraad voor de tubes Fit sportbalsem is weer aangevuld! Deze balsem is goed voor sportblessures, artritis, spierpijn, gewrichtspijn, slijmbeursontsteking, peesontsteking, fibromyalgiepijnen etc. etc. Deze balsem is heerlijk smeerbaar, het heeft geen overheersende geur zoals tijgerbalsem en je doet er ook nog eens heel lang mee! Kortom, overal goed voor! Laat me weten of ik een tube moet reserveren voor je.

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken voor een massage? Dat kan via mijn website: www.ingebleeker.nl, of een mailtje naar ingebleeker@gmail.com of een belletje naar: 06-28975532, dan plan ik een afspraak in en stuur ik je een bevestiging. En kom je voor de eerste keer, dan geldt de introductie-aanbieding van 39,50 euro voor 60 minuten.

Ik wens iedereen een fijn weekend toe, en wellicht tot gauw!

Warme groeten,
Inge Bleeker

 Me-time, workshop handenmassage, en nog veel meer

(nov. 2016) 
Me-time
Ken je dat? Dat gevoel dat de tijd door je vingers glipt en dat er weer een week voorbij is zonder dat je iets leuks gepland had staan in je agenda? Als je af en toe iets leuks plant waar je energie van krijgt of wat jou ontspant, dan kan je er weer een tijdje tegenaan. Bijvoorbeeld een massage! En het is nog gezond ook! Zeker met deze donkere dagen en koude temperaturen is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. De massagetafel is daarom weer heerlijk verwarmd en de geur van de pure biologische oliën vullen de praktijkruimte. Check mijn website voor de verschillende massages. De introductie-aanbieding geldt nog voor november en december: 37,50 voor 60 min. www.ingebleeker.nl Tevens heb ik kadobonnen op voorraad; altijd een leuk kado voor de feestdagen!

Workshop handenmassage woensdagmiddag 14 dec en donderdagavond 15 dec.
Ik krijg af en toe vragen over de handenmassage. Deze geef ik nog steeds met heel veel plezier 1 x in de 2 weken in het Flevoziekenhuis. De techniek is heel simpel! En het is leuk om te doen! Vind je het leuk om dit te leren en ken je iemand die dit ook leuk vindt? Bijvoorbeeld je moeder, zus, dochter, vriendin of collega? Meld je dan aan vòòr vrijdag 2 dec. bij mij via ingebleeker@gmail.com. Ik check dan even welke datum het beste uitkomt voor iedereen. Kosten zijn: 15,00 pp incl koffie/thee en wat lekkers! Tijdstip woensdag 14 dec. om 14.00 - 16.00 uur. Tijdstip donderdagavond 15 dec. 19.30 - 21.30 uur. Locatie: Tussen de Vaarten/ Gerard Doustraat 7. Tip: Leuk om kado te geven en om alvast in de kerststemming te komen!

Vriendinnenarrangement
Hij staat erop! Al vanaf 30,00 euro pp (30 min massage) kunnen jullie samen terecht in mijn praktijk. Dit is dan inclusief koffie/thee/wat lekkers. Vraag naar de mogelijkheden.

Massage nieuws
Half december komen er weer 2 nieuwe massage vormen bij. De eerste is de vlindermassage; een hele fijne massage techniek vooral gericht op de meridianen. De tweede is massage op een warm water kussen. Deze vorm van massage is heerlijk ontspannend en vooral ook voor mensen met fibromyalgie of voor tijdens de zwangerschap. Ik hou je op de hoogte via mijn website of Facebook.

Armbanden
In november en december zijn er mooie armbanden te verkrijgen in mijn praktijk BB&B. Deze zijn gemaakt van therapeutische stenen die allen een verschillende werking hebben. De armbanden zijn uniek en handgemaakt door Ada van BeBalancedBeads. Bij elk armband zit een klein kaartje met een korte beschrijving van de werking ervan. Leuk om deze kado te geven aan iemand voor de feestdagen of aan jezelf! 

Counseling bij ziekte
Bijgaand vind je nog een visitekaartje van Ingrid van der Voort. Zij werkt in het Flevoziekenhuis als Complementaire Zorg Consulent en zij geeft naast dit mooie werk ook consulten op het gebied van ziekte en rouwverwerking. Door middel van bewustzijns-kaarten krijg je meer inzichten in het proces. Naar aanleiding van haar eigen ziekte is zij zich hier meer in gaan verdiepen en richtte ook de Embrace doek op. Zie: www.embracedoek.nl voor haar contactgegevens.

Tot slot wil ik je bedanken voor het lezen van mijn nieuwsbrief en wens ik je een fijn weekend toe en wie weet tot binnenkort in mijn praktijk.
Vergeet niet mijn Facebook pagina te volgen, want dan blijf je écht op de hoogte van alles! https://www.facebook.com/massage.ingebleeker/

Warme groeten,


Inge Bleeker

Massagepraktijk Bleeker, Body & Balance (BB&B)
Gerard Doustraat 7
1318 GX Almere
Tel: 06-28975532
www.ingebleeker.nl