Over mij

Over mij

Mijn naam is Inge Bleeker, ik ben gediplomeerd holistisch masseur en ik woon in Almere Tussen de Vaarten. Mijn liefde voor het vak masseren kreeg ik toen ik als vrijwilliger in het Flevoziekenhuis ging werken. Ik gaf daar hand/armmassages aan de patiënten. Hier kreeg ik zoveel positieve reacties op dat ik besloot de opleiding te gaan volgen aan de Akademie voor Massage & Beweging in Amsterdam. Daar voelde ik me meteen thuis en mijn passie was geboren.

praktijkruimte BB&B

Inmiddels heb ik een massagepraktijk aan huis. In een sfeervolle praktijkruimte op de begane grond geef ik o.a. holistische massages, energetische massages gecombineerd met klassieke massage, bindweefselmassage en cupping. Daarnaast heb ik met veel plezier stoelmassages gegeven op evenementen en in het bedrijfsleven.


inge bleeker

In deze tijd van drukke agenda’s, stress, onzekerheden en burn-out klachten, merk ik dat veel klanten last hebben van hun schouders, nek en onderrug, maar ook dat ze veel aan hun hoofd hebben. Afhankelijk van de klachten pas ik verschillende technieken toe om de spieren weer los te maken en het hoofd weer leeg te maken. Ik masseer met gevoel. Ik stem mijn massage iedere keer weer af op de behoefte van de klant en volg mijn intuïtie.

Inmiddels zijn er heel wat mensen die massages integreren in hun levensstijl. Zij zien het als onderhoud/behoud van hun lichaam (en geest). Ik ondersteun die gedachte omdat ik dagelijks de positieve effecten van massages bij mijn klanten ervaar.

Nieuwsgierig geworden? En wil je een keer een ontspanningsmassage ervaren? Boek vandaag nog een afspraak (online) of per telefoon. Meer gegevens vind je onder het tabblad Contact & Informatie.